luni, 12 martie 2012

Top 7 accesorii la moda sezonul acesta

     Fie ca e vant, ploaie sau soare, accesoriile sunt mereu la moda. Tendintele din sezonul acesta se invart in jurul elementelor naturale, piele, blana, pietre pretioase, dar si accesoriile din plastic ramn la moda.

1. Colierele statement
-  se poarta colierele mari cu tot felul de aplicarii, cristale sau alte decoratii extravagante, care sa iasa in evidenta.Colierele crosetate, impletiturile artistice sunt un must have, iar printre preferatele designerilor sunt colierele de inspiratie bizantina.





2. Cerceii vintage
 - cerceii sunt cele mai importante bijuterii si se afla mereu in schimbare in raport cu nevoile fiecarei persoane si cu preferintele designerilor. Sezonul acesta cerceii care se afla in topul designerilor, sunt cerceii masivi, in diverse culori care atrag atentia.
    Cateva dintre modele sezonului acesta sunt: cerceii candelabru la dimensiuni foarte mari, cerceii cu pene in modele sofisticate ( ex. cerceii in stil coada de paun), raman in tendinte si cerceii vintage care mereu aduc un aer clasic, elegant si rafinat; cerceii cu motive florale care aduc aminte de epoca hippie; cerceii de aur, argint sau alama si nu in ultimul rand cerceii colorati in special cei in nuante de albastru: albastru marin, verde-smarald, turcoaz, bleu, violet.








3. Bratari 
    Sezonul acesta sunt la moda bratarile suprapuse, fie ele din metal sau din lemn, Se poarta modele tribale si cele geometrice, foarte colorate.
     Daca se poarta colierele statement, nu lipsesc nici bratarile statement, acestea fiind adevarate opere de arta.



4. Curele din pile
    La capitolul curele, se poarta cele din piele in nuante de maron si caramel cu catarame cat mai masive, dar si curelele subtiri in nuante  nude: crem, bej, gri si cele clasice in alb si negru.



5. Esarfe
    Sunt in tendinte esarfele din voal sau matase in culori deschise cu imprimeuri florale sau geometrice.
Puteti folosi esarfele pe mana pe post de bratara, in loc de curea sau ca accesoriu pentru geanta.
Cu putina creativitate si cateva esarfe de marimi diferite va puteti personaliza foarte usor lucrurile.




6.Accesorii par
   Se poarta palariile anilor'40,  palariile din rafie care dau un aer feminin si casual, palarii artistice. Se mai poarta bentitele subtiri, funde, flori, palarii artistice, toate aceste accesorii aduc un plus de originalitate.


7. Ochelari de soare
   Raman  in tendinta ochelarii de soare retro, cu rame mari, in nuante de maro si caramel sau cei in forma de ochi de pisica dar si ochelarii rotunzi clasici. Ochelarii in stilul sport, pentru persoanele iubitoare de sport, ochelari cu lentile in degrade si nu in ultimul rand ochelari in culori contrastante.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu