sâmbătă, 3 martie 2012

Rochii simple care pot fi purtate si ocazii speciale

    Anul 2012 pune accentul pe feminitate, iar tendintele in materie de rochii sunt foarte variate, cuprinzand stiluri, lungimi, culori si materiale diferite, toate acestea oferind posibilitatea fiecarei fete sa isi gaseasca macar o piesa vestimentara dupa placul ei.
   Sezonul acesta primavara-vara 2012 se poarta :
Rochiile maxi vaporoase :
- atat rochii de seara dar si de zi cu zi, unul din materialele preferate de designeri fiind taftaua si se poarta suprapunerile.



Rochii pana la genunchi:
- aceste rochii fiind usor de purtat si la indemna oricarei fete, aceasta putand fi atat office, casual cat si eleganta.
Rochii mini:
- create in special pentru cele cu o silueta de invidiat, fiind o tinuta potrivita pentru o iesire in club.
   Sunt in tendinte rochiile asimetrice, crapaturi adanci sau rochii scurte in fata si lungi in spate; se poarta imprimeurile florare, atat cele delicate cat si cele cu flori impunatoare fiind un must have pentru acest sezon.
Rochiile de dantela au fost in tendinte in anul 2011 si continua sa se afle in preferinta designerilor si in anul acesta, in special pentru rochiile de mireasa.
   Si nu in ultimul rand se poarta rochiile in culori metalice sau starlucitoare, se poarta argintiu, auriul si  cele care vor sa iasa in evidenta, pot opta pentru rosu, albastru sau verde electrizant.




2 comentarii:

  1. Admir creatiile tale, Cris si as vrea sa fac si eu o comanda pentru cea de-a sasea de jos in sus :) iti trimit adresa unde sa o livrezi :P multumesc si mult succes! hihi! Semnat: un alien dornean :P

    RăspundețiȘtergere
  2. hehe as vrea eu sa fie facute de mine, inca nu am ajuns la performanta asta :P dar oricum daca vrei iti pot spune de unde poti comanda majoritatea modelelor (exceptii ce le purtate de vedete) :D

    RăspundețiȘtergere