luni, 5 martie 2012

Drept, cret, blond,brunet ,roscat...mereu o problema!?

     Indiferent ce tunsore sau culoare alegi, primul pas pentru o coafura perfecta este sa ai un par sanatos si bine ingrijit. O tunsoare buna este potrivita pentru orice eveniment, este usor de intretinut, iar parul trebuie sa arate bine si in starea lui naturala inainte de a fi aranjat.
    Primul pas in alegerea unei tunsori potrivite este determinarea tipului de fata.
Daca aveti un nas mai proeminent, trebuie sa adoptati o tunsoare cu volum; daca aveti barbia mica sau dubla, alegeti o tunsoare scurta in spate si mai lunga in fata iar daca aveti fata mai lunga alegeti o tunsoare in scari.

    Tunsori pentru par scurt

    Un studiu arata ca oamenii percep femeile care au parul scurt ca fiind o persoana increzatoare in fortele proprii si sunt extrovertite. Parul scurt este mult mai usor de aranjat si subliniaza feminitatea si tineretea.Pentru a alege o astfel de tunsoare trebuie sa fim foarte atente la forma fetei, o astfel de tunsore potrivindu-se cel mai bine persoanelor cu forma fetei ovale sau in forma de inima.
    Exista diferite tunsori de par scurt pe care le poti alege, dar asigura-te ca alegi ceva cu care sa iti stea bine. Fie ca alegi din tunsorile bob, cu breton sau pe par ondulat sau chiar cret, fie o tunsoare in scari, oricare din ele va fi la moda in 2012.

Tunsori par mediu:

    Atunci cand ai parul de lungime medie iti este mult mai usor sa il coafezi. Pentru a putea fi mereu aranjanjata si a putea atrage atentia celor din jur, trebuie mai intai sa iti alegi o tunsoare adecvata, tinand cont de forma fetei.
Anul acesta inca se afla in tendinte tunsoarea bob, atat cel scurt cat si cel mediu.



  Tunsori par lung:

   Avand parul lung, avem posibilitati nenumarate de a-l aranja, doar ca este putin mai dificil, si necesita mai multa ingrijire. La fel ca la parul scurt si la cel mediu, si atunci cand alegi sa iti lasi parul lung, trebuie sa fii atenta cand iti alegi tunsoarea, atat de fizionomie cat si de culoarea parului.
   Pentru a avea un par ingrijit si sanatos nu uitati sa va taiati varfurile cel putin o data la 3 luni.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu