sâmbătă, 3 martie 2012

Machiaj primavara-vara 2012

   Si  in acest sezon ramn la moda sprancenele in forma cat mai naturala, dar mai conturate, pentru niste sprancene conturate se apeleaza la folosirea unui creion pentru sprancene sau fard pentru sprancene, in nuante de caramel pentru a conferi profunzime privirii.


Atentie! Fetelor nu va mai tatuati sprancenele, pentru au un aspect foarte fals si sunt inestetice, mai bine lasati-le sa creasca si dupa mergeti si va pensati la un specialist, iar pentru accelerarea cresterii, masati-va sprancenele in fiecare seara cu ulei de ricin. Chiar functioneaza!


    Makeup artistii au ales pentru primavara-vara 2012, accentele metalice aplicate in coltul intern al ochiului si aplicate discret pe intreaga pleoapa. Celebrul machiaj "smoky-eyes" fiind mereu in tendinte, insa sezonul acesta se folosesc in special  nuantele funurii cu accente de sidef.
    Culorile in tendinte sunt albastru intens, grena, verde smaral, ametist sau gri inchis. Verdele fiind una din culorile vedeta a acestui sezon!

      La fel si tusul de pleoape ramane in tendinte de mai bine de trei sezoane, anul acesta makeup artistii punand mai mult accent pe ochi si mai putin pe buze, astfel ei opteaza pentru un ten  mat si buze nude.
   Astfel culorile vedete pentru buze sunt coraiul si si roz fuchsia,piersica si rosul daca optam pentru un machiaj cat mai natural al ochilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu