sâmbătă, 10 martie 2012

Tendinte unghii primavara- vara 2012


    Daca am tot aflat ce se poarta in materie de imbracaminte, incaltaminte in acest sezon, sa nu uitam nici de unghii. Primavara aceasta se anunta a fi una foarte colorata.
  Nuantele de unghii in tendinta  pentru 2012 exprima atitudine si versalitate, iar combinatiile de nuante diferite la aceeasi mana vor si deosebit de apreciate. 


   In materie de unghii in acest sezon se poarta atat unghiile nude, asezonate cu detalii discrete, cat si unghiile foarte colorate. Sunt in tendinte culorile neon, lacurile metalice sau fosforescente, verdele sau albastrul pastel. Dar daca optezi pentru aceste culori, ar fi mai bine sa ai unghii de lungime medie sau scurta, deoaarece asa arata mai bine. 
     Desigur sunt nelipsite nuantele de rosu, corai, piersica, lila, nuantele de gri, albul,rozul pal si bejul cremos.


      Culorile vii, unghiile in degrade, geometria dusa la nivel de arta si modele de unghii senzationale, au acaparat podiumurile sezonul acesta, conferind o vitalitate iesita din comun.
     Sunt in tendinta unghiile naturale, in forma ovala ( aceasta forma difera de la o unghie la alta),dar si cele false pe baza de gel, se poarta french-ul cu varful unghiei cufundat in particule stralucitoare.
Cu alte cuvinte in 2012 unghiile se transforma intr-un pretios accesoriu, manichiuristii preferand sa foloseasca o gama variata de decoratiuni pentru unghii cum ar fi: strasuri, aplicatii de dantela, si multe alte decoruri de unghii.





  
    Indiferent de tendinte, unghiile ingrijite date cu un lac intr-o culoare mata, nu vor da gres niciodata. Manichiura clasica ramanand mereu in topul preferintelor manichiuristilor.



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu